Team Velo Cycling
Kotimainen kilpailukausi hyvässä vauhdissa.
21.05.2014 10:31

Kotimaan kilpailut ovat pyörähtäneet käyntiin ja menestystä TVC:n kuskeille on tullut mukavasti.

Turussa 27.4. ajetuissa TS-Kortteleissa Pia Pensaari piti hyvää vauhtia naisten sarjassa sijoittuen toiseksi, Antti Lehikoisen polkiessa M16-sarjan 5.
Päivää aikaisemmin ajetuissa Simo Klimscheffskij´n muistokilpailuissa nuorisokaartimme pokkasi monia hyviä sijoituksia.

3.-4.5. oli vuorossa Satakunnan Ajot, Pia Pensaari piti jälleen hyvää vauhtia ajoikin nyt miesten kilpaluokassa kokonaiskilpailun 7., samalla Jyrki Terävuo polki itsensä M40-sarjan toiseksi.

Samaan aikaan lasketeltiin Kalpalinnassa kotimaisen MTB Enduro -kauden avaus, jossa Matti Lehikoinen polki 2.

9.-11.5 kisailtiin Helsingissä Naisten kansainvälinen etappiajo. Mukana meiltä Pia Pensaari, joka todella tiukan taiston jälkeen sijoittui 3.

Samana viikonloppuna aloitettiin kotimainen maastokausi Nurmijärven marathonilla. TVC:ltä mukana useita kuskeja ja parhaassa vauhdissa Henri Ojala ottaen koko kilpailun voiton! Antti Lehikoinen hienosti M16-sarjassa neljänneksi.

17.5. oli vuorossa Killin Kaivin -korttelit joissa TVC:n juniorit pokkasivat hyviä sijoituksia. Salla Lindgrenin voittaessa N14. Tatu Taskinen oli 2. ja Sampo Lindgren 3. M10-sarjassa sekä Akseli Lindgren 3. M12-pojissa sekä Oskari Lepistö 9. m14-vuotiaissa.

Samaan aikaan ajettiin kortteliajon Suomen Mestaruuksista, joissa Pia Pensaari sai pienen epäonnenkin kautta pronssia naisissa.

Myös Länsi-Uudenmaan Tempot ajettiin samana päivänä, jossa Jari Ollila kävi nappaamassa kovalla vauhdilla M40-sarjan voiton.

Kotikisamme Lieto XCO ajettiin myös 17.5. Kyseessä oli maastopyöräilyn kotimaisen XCO Cupin -avauskilpailu ja Henri Ojala otti eliten voiton rengasrikosta huolimatta! Antti Lehikoinen oli myös vauhdissa voittaen M14-sarjan. 10-pojissa Mico Tuominen oli 4. ja M12 vuotiaissa Ville Lehikoinen 5.

Kotimainen klassikkokilpailu Pyynikillä ajettava Fuji Peloton GP polkaistiin 18.5. Tampereella. Pia Pensaari oli jälleen hyvässä vauhdissa voittaen naisten kilpailun.